Gossip Girl Blair Dresses Collection

Gossip Girl Sexy Blair Dresses
Gossip Girl Blair Dresses Pic
Gossip Girl Blair Dresses
Gossip Girl Blair Dresses
While we wait with baited breath for the return of Sex and the City to our (silver) screens this summer, may I direct your attention to another New York-set drama sure to induce serious wardrobe-envy: Gossip Girl.

With a Sex and the City costume luminary at its helm, Gossip Girl is O.C. creator Josh Schwartz's new teen drama, focussing on the students of an Upper East Side elite private school whose every move is documented by an online blogger, 'Gossip Girl.' While the series lacks the charm of predecessor O.C., it more than makes up for it in the style stakes.

Gossip Girl's 3 leading ladies - Serena, Blair, and Jenny - each have their own unique style.

Serena alternates between boho and punky looks. She dresses up her school uniform with leather and animal print and favours suede boots and flowery dresses at weekends.
Blair is classic Upper East Side. Prim and proper she wears her uniform with pretty flats and smart tailored coats, choosing pringle knits, blazers and fur-trimmed collars when off-duty.
Το μυστικό του: Έχει ένα μυστικό ο Γιώργος Τσαλίκης, το οποίο εμείς γνωρίζουμε και σας το αποκαλύπτουμε. Τα ονόματα των δύο παιδιών του, του Βασίλη και του Χάρη, που του φέρνουν γούρι, σε τατουάζ.
Σύμβολο της μετενσάρκωσης: Λέγαμε κι εμείς πώς η Θέλξη μοιάζει με νεράιδα. Το τατουάζ της, το οποίο φαίνεται μόνο όταν σηκώσει τα μαλλιά της, αφού το έχει «χτυπήσει» πίσω στο σβέρκο της, είναι μια νεραϊδούλα. Σε κάποιο απόκρυφο σημείο του σώματός της, όμως, έχει ακόμη ένα.
Μεγάλες αγάπες: Το είδα σε κάποια εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου, όταν φορούσε ένα καταπληκτικό εξώπλατο φόρεμα. Το τατουάζ βρίσκεται χαμηλά στην πλάτη της και είναι τρία αρχικά: «Ν», «Α» και «Χ». Δηλαδή, Νατάσα, το δικό της, Ανδριάννα και Χαρά, που είναι οι κόρες της οι πιο μεγάλες αγάπες της ζωής της.
Με σήμα τον Δικέφαλο: Τι πιο φυσικό από το να έχει «χτυπήσει» στο αριστερό μπράτσο του το δικέφαλο αετό της ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαϊδης; Αυτή είναι μία από τις μεγάλες του αγάπες και την «κέντησε» στο μπράτσο του. Φρόντισε όμως να συμπληρώσει το συγκεκριμένο τατουάζ με τα μονογράμματα των δύο παιδιών του, της Μελίνας και του Γιώργου.
Πύρινες γλώσσες και κινέζικη φιλοσοφία: Ο εκκεντρικός ντράμερ Τάκης Κουβατσέας ήταν από τους πρώτους που «κέντησαν» στο σώμα τους έγχρωμα τατουάζ, καθώς όλο το δεξί του μπράτσο είναι ζωγραφισμένο με κινέζικα σύμβολα μπλεγμένα με διάφορα σχέδια. Για την ιστορία, τα ολόσωμα τατουάζ ξεκίνησαν από την οργάνωση της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου «Γιακούζα», τα μέλη της οποίας ζωγράφιζαν όλο τους το κορμί για να ξεχωρίζουν από τη μία, αλλά είχαν τα tattoo και σαν ένα μυστικό κώδικα επικοινωνίας. Πάντως, το σήμα-κατατεθέν του είναι το μεγάλο τατουάζ με τις πύρινες γλώσσες στο αριστερό μπράτσο του.
«Θ» για τον Θανάση: Η Σοφία Καρβέλα έχει ένα κουλουριασμένο φίδι στην εσωτερική πλευρά του αριστερού της μπράτσου. Όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτό. Ένα «Θ» λίγο πιο ψηλά από τον καρπό της παραπέμπει στον αγαπημένο της Θανάση Πανουργιά, ενώ, όπως μάθαμε, έχει ακόμα ένα, το οποίο ξεκινάει από τη μέση της και καταλήγει στο... επίμαχο σημείο του σώματός της!
Δήλωση αγάπης: Η Άννα Βίσση έχει φροντίσει να αποκτήσει δύο μικρά τατουάζ . Το ένα είναι ένα τριαντάφυλλο χαμηλά στην πλάτη της, που φαίνεται μόνο όταν κάνει μπάνιο, και το άλλο ένας σταυρός στον αστράγαλό της. Όπως ακούγεται, τελευταία έχει «κεντήσει» σε σημείο που δεν φαίνεται και το μονόγραμμα του αγαπημένου της Χρήστου Ψωμόπουλου. Το μυστικό της, όμως, είναι ότι επειδή φοβάται τις βελόνες, προτιμάει να κάνει τατουάζ χένας, τα «mehdi», που και ακίνδυνα είναι αλλά δίνουν και τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να εναλλάσσει τα σχέδια, καθώς δεν είναι μόνιμα. Και ο Χρήστος φυσικά, έχει χαραγμένο το όνομά της στον ώμο του.
Η λατρεία του Πάρη: Εμείς γράψαμε πρώτοι ότι στο χέρι του Πάρη Κασιδόκωστα είναι χαραγμένα τα αρχικά των γονιών του «G&Μ». Ο Πάρης δεν έχει όμως μόνο αυτό, αφού φροντίζει να εμπλουτίζει τη συλλογή «επιδερμικής τέχνης» με νέα σχέδια στην πλάτη και στα μπράτσα του. Η αγάπη του για τα τατουάζ επηρέασε και τη μικρή του αδερφή, την Εριέττα, η οποία πρόσφατα «κέντησε» στο δεξί της πόδι, κοντά στον αστράγαλο, ένα μικρό tatoo, που την έκανε ακόμα πιο chic και trendy. Πρόκειται για ένα κινέζικο ιδεόγραμμα, σχέδιο που θεωρείται από τα πιο in fashion και συμβολίζει την αγάπη.
Τα σπαθιά και ο ήλιος: Το ότι η Μάρω Λύτρα λατρεύει τα σπαθιά και κάνει συλλογή από αυτά είναι γνωστό. Η αγάπη της, όμως, είναι τόσο μεγάλη, που πρόσφατα χάραξε στο επάνω μέρος της πλάτης της ένα μαχαίρι, λέγοντας πως με αυτόν τον τρόπο θέλει να ξορκίσει τους εχθρούς και τις πισώπλατες μαχαιριές που έχει δεχθεί στη ζωή της. Όμως, αυτό είναι το πιο πρόσφατο τατουάζ της, αφού εδώ και χρόνια έχει στην πλάτη της ένα κλειδί του σολ, στη γάμπα του αριστερού της ποδιού μια μαργαρίτα και κοντά στον αστράγαλο του δεξιού της ποδιού έναν ήλιο, τον οποίο «κέντησε» όταν έκανε τη γυμνή φωτογράφηση για το εξώφυλλο του δίσκου της «Στη μηχανή του χρόνου». Όπως έμαθα όμως, έχει κι άλλο ένα σε επίμαχο σημείο του σώματός της, το οποίο όμως δεν αποκαλύπτει σε κανέναν και μόνο ο σύντροφός της γνωρίζει τι σημαίνει.
TrafficRevenue